blank page help

  • «
  • 1 (current)
  • »

Imajica

New member

um... help?

moving my host from a php 5.3.8 host to a host with 5.4.35
I'm running lmnucleus 3.66

when I moved everything over I get the dreaded white screen
working version is over at
http://www.stormscellar.com/myfavoritepinups.com
busted version is over at
http://www.myfavoritepinups.com
and I have a phpinfo.php over at
http://www.myfavoritepinups.com/phpinfo.php
http://www.stormscellar.com/phpinfo.php

I have 5 or 6 of these to move and don't want to move other ones until I get this one working right....

any ideas?

John

Leo

Administrator

It may be a plugin you use that is not compatible with PHP 5.4. There should be an error message from PHP in your webserver error log. Without it is hard to pinpoint the error.

You could try to rename the all NP_*.php files in the plugin directory to see if the site loads. And then rename back one file at a time to see which plugin that fails.


Imajica

New member

would you believe removing
<code>$CONF['Self']="http://www.myfavoritepinups.com";</code>
from config.php got it running?

well the main page anyways
the admin area is blank now

and admin area is back... turns out I was using an old version of LMFancierURL as well

Leo

Administrator

Setting $CONF['Self'] to the full URL for your site is recommended, as URL's may not be generated correctly when it's set to it's default value.

It should be set in the index.php, xml-rss2.php and atom.php files, but setting it only in config.php should work too.


  • «
  • 1 (current)
  • »